Struisvogelsteak met Mostaard Wostyn (4 personen)

Het vlees langs beide zijden laten bruinen in de boter, nog enkele minuten laten braden.

Op een verwarmde dienstschotel schikken en bestrooien met peper en zout.

Mostaard Wostyn, cayennepeper zout en room aan het vleesnat toevoegen en roeren.

Flambeer de cognac en giet over de filets mignon. Even wachten tot de vlammen verdwijnen en giet er de saus over.

Dien deze schotel op met groene tuinboontjes en aardappelkroketten.

 

Smakelijk!

Ingrediënten:

  • 4 struisvogelsteaks van 150 g
  • 80 g boter
  • 1/2 dl cognac
  • 1 dl room
  • 1 koffielepel Mostaard Wostyn
  • cayennepeper
  • peper en zout

Mostaard Wostyn is als streekproduct erkend door de Vlam (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw) en draagt het streeklabel.