Banaan met Mostaard Wostyn (per persoon)

Per persoon 1 banaan pellen en een gleuf in de lengte wegsnijden. De gleuf opvullen met een mengsel van Mostaard Wostyn en tomatenpuree.

Nu een dunne plak gestoomde hesp om de gevulde banaan wikkelen en het geheel in paneermeel rollen.

Een vuurvaste schotel met een klontje boter insmeren en de rolletjes in de schaal schikken. Bestrooien met zeer fijn gesneden paprika en geraspte kaas.

Een kwartiertje in de oven grillen en U hebt een smakelijk verrassend voorgerecht.

 

Smakelijk!

Ingrediënten:

  • 1 banaan
  • 1 plak gestoomde hesp
  • paprika
  • gemalen kaas
  • paneermeel
  • tomatenpuree
  • Mostaard Wostyn

Mostaard Wostyn is als streekproduct erkend door de Vlam (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw) en draagt het streeklabel.