Kalfsvleessnippers met Mostaard Wostyn (4 personen)

Het vlees in dunne plakjes snijden, de sjalotten pellen en hakken.

Alles in het mengsel van boter en olie fruiten, kruiden, aanlengen met witte wijn.

Afdekken en 5 minuten laten sudderen.

Het vlees op een warme schotel leggen. Mostaard Wostyn en de room samen verwerken en de saus met dit mengsel binden.

Het vlees weer in de saus leggen, bestrooien met peterselie.

Opdienen met groente naar keuze: sperzieboontjes, broccoli, worteltjes, ...

 

Smakelijk!

Ingrediënten:

  • 800 g kalfsvlees (zijstuk)
  • 1 eetlepel olie
  • 50g boter
  • 3 sjalotten
  • zout en peper
  • 1 dl witte wijn
  • 4 eetlepels Mostaard Wostyn
  • 150g verse room
  • gehakte peterselie (facultatief)

Mostaard Wostyn is als streekproduct erkend door de Vlam (Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing vzw) en draagt het streeklabel.